top of page

PG Systems – як мобільна технологія Luceos Smart допомагає ефективно реєструвати робочий час

PG Systems - це компанія, що спеціалізується на будівництві та розповсюдженні систем промислової автоматики, робототехніки та електротехніки. Крім того, компанія надає послуги в галузі реконструкції, ремонту, технічного обслуговування та модернізації промислових имашин та їх систем управління, консультування та займається дистрибуцією електронного обладнання. Компанія PG Systems виконує проєкти по всій Польщі, тому команди технічних спеціалістів та інженерів проводять багато часу в польових умовах, часто працюючи над кількома проєктами одночасно.


PG Systems впровадила рішення Luceos Smart Service Management у 2019 році. Президент компанії Пьотр Ґєрда, вирішивши спробувати нову систему, поставив перед командою Luceos Intelligence конкретне завдання:


"Luceos Smart повинен зробити облік робочого часу за різними проектами простим, інтуїтивним і можливим з будь-якої точки світу. Система повинна забезпечити працівникам можливість реєстрації свого робочого часу і переконатися щоб цей процес відбувався правильно і без затримок. "

PG Systems і Luceos Intelligence вирішили використовувати для цієї мети мобільний додаток Luceos Smart, а команда управління проєктами PG Systems почала використовувати також веб-портал Luceos Smart.


Керівник польової команди PG Systems також задоволений співпрацею з Luceos Intelligence:

"Впровадження було дуже швидким і ефективним. На даний момент, разом з моєю командою ми можемо зосередитися виключно на завданнях і роботі з клієнтом, а адміністративні питання бере на себе Luceos Smart. Додавання нового проєкту займає кілька секунд, потім система самостійно збирає дані від співробітників і стежить за станом бюджету кожного проєкту."

Керівники компанії, бухгалтери та менеджери проєктів мають доступ до даних про кожен проєкт, отримуючи інформацію від польових працівників у режимі реального часу. Система допомагає працівникам своєчасно вводити дані, виявляючи потенційні затримки та надсилаючи нагадування у вигляді SMS-повідомлень.


Незалежно від обсягу реалізації, команда Luceos Intelligence налаштовує конфігурацію системи Luceos Smart відповідно до конкретних потреб і бізнес-процесів індивідуального клієнта.

Архітектор системи Luceos Smart, Пьотр Пенкальскі, описуючи методологію впровадження, зазначає :

"Приймаючи рішення про конфігурацію системи Luceos Smart, ми керуємося стратегією і пріоритетами бізнес-цілей замовника. Виходячи з цього, ми вибираємо з більш ніж двадцяти доступних модулів Luceos Smart один або кілька модулів необхідних в даному випадку, і на наступному етапі налаштовуємо кожен з них так, щоб він працював відповідно до потреб клієнта. Завдяки цьому систему можна адаптувати до потреб різних команд - від менше ніж 10 осіб до понад 500 осіб, а саме впровадження - звичайно, в залежності від складності вимог - може бути виконано навіть протягом декількох днів."

Президент PG Systems Пьотр Ґєрда вважає реалізацію успішною:

"З моменту впровадження системи Luceos Smart я маю доступ до актуальних даних щодо кожного нашого проєкту, або робочого часу кожного нашого працівника. У той же час, ми значно скоротили адміністративні витрати. Команда Luceos Intelligence, виходячи з наших конкретних потреб, професійно та ефективно обрала та впровадила відповідний набір функцій системи Luceos Smart."
 

PG Systems - це сучасна та інноваційна компанія, яка очолює країну у реалізації проектів у галузі промислової автоматизації та робототехніки. Контакт: https://pgsystems.pl/


 

Дізнайтеся більше про модулі Luceos Smart: Робочий час та Проєкти.

 

17 wyświetleń0 komentarzy
bottom of page